maandag 4 april 2011

Zoveel.....

Zoveel leuke ideetje, maar te weinig tijd om het te doen/maken! Het eerstvolgende project wordt hier thuis in ieder geval de zolder opruimen, zodat ik een plekje kan maken waar ik al mijn spulletje op kan bergen, de naaimachine neer kan zetten en alles bij de hand heb! Nu sleep ik namelijk alles elke keer van boven naar beneden, waarna we niet meer aan tafel kunnen eten, omdat de tafel vol ligt met stof, kraaltjes, lint etc. ;-)
Intussen heb ik al wel meer dan 20 volgers! Wat leuk! Misschien is het tijd om zelf ook eens een give away te doen??? Ik vind het altijd zo leuk om bij  anderen mee te doen. Bij de 30 volgers verzin ik iets leuks!

:-)

2 opmerkingen:

  1. Nou, dat herken ik wel, hoor, teveel ideeën - te weinig tijd! 'k Moet zeggen nu met een blog dat ik me meer creatieve tijd gun! Ehm..misschien is het trouwens ook wel een kip-ei verhaal... doordat ik me meer creatijd gun ben ik een blog begonnen...nou ja...hoe dan het ook, het is gewoon HEEL leuk om te prutsen! Het zal fijn zijn als je er lekker een fijne plek voor hebt!
    Groetjes, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeer herkenbaar...veel te veel inspiratie!
    Ik heb de zolder helemaal opgeknapt, maar nog zit ik aan de eettafel!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.....