zaterdag 19 februari 2011

Een award!!!


WAUW van Mariska kreeg ik een award! Ze kent mijn blog pas sinds vanmorgen, maar vond het er zo leuk en gezellig uitzien dat ze me deze award heeft gegeven!
Wat leuk Mariska, bedankt!


Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).

Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).

Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig. 
Ik geef deze award door aan:

Miekk Ik weet dat ze al wel veel volgers heeft en al veel awards heeft gekregen, maar ze heeft zo'n leuke blog waar ik zo veel inspiratie vandaag heb gehaald, dat ik hem toch aan haar door wil geven!

En aan Xandra van Knuffie en Co . Zij maakt ontzettend leuke (en ook lekkere!) dingen en heeft een hele leuke blog!

En als laatste wil ik de award doorgeven aan Betty . Omdat zij ook een hele mooie blog heeft, niet op creatief gebied, maar eens wat anders! (als je nieuwsgierig bent, even kijken...!) En ook omdat ze mijn lieve moeder is :-) en hele mooie dingen doet!

1 opmerking:

  1. Hey, wat lief! Ik zie het nu pas, oeps.. Dank je wel!!
    Groetjes, Marieke

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.....